Fra hybel med ingenting til hus fylt med fine ting. Livet forandrer seg hele livet, enten du bor i leilighet eller hus.

Fra sydentur til topptur til bamseklubb med barna. Livet forandrer seg hele livet. Vi har reiseforsikring til både deg alene og sammen med hele familien.

Fra leilighet, til rekkehus, så villa med hage. Livet forandrer seg hele livet. Vår husforsikring dekker skader på både rekkehus, tomannsbolig og enebolig.

Hytteforsikringen dekker skader på både hytte og tilhørende bygg på tomten. Du kan velge mellom standard hytteforsikring eller vår beste hytteforsikring, Hytte Pluss.

Ett barn, to barn, mine, dine og felles barn. Livet forandrer seg hele livet. Uansett trenger du en god barneforsikring.
Selv om vi ikke liker å tenke på det, kan også barn rammes av ulykker og alvorlig sykdom som kan gi konsekvenser for resten av livet. Om noe skjer med barnet ditt, rammes hele familien.

Det er ikke bare bilen og boligen som trenger forsikring. Hund og katt gir oss mye selskap og glede, men hvis noe skulle skje med dyret kan kostnadene løpe raskt. Vår husdyrforsikring gir deg dekning for tap og uforutsette utgifter.

Fra 10 fot til 20 fot til 30 fot med mast. Livet forandrer seg hele livet.
Det er ikke påbudt, men alle på sjøen bør ha en god forsikring. Båt kan fort bli en veldig dyr hobby om ulykken er ute.

20, 30, 40 eller 50 år? Uansett hvor du er i livet trenger du en god ulykkesforsikring.
Det er fint å være forsiktig og tenke seg om to ganger. Likevel; alle forholdsregler i verden kan ikke hindre at det iblant skjer noe uforutsett.
Med ulykkesforsikring fra Codan er du trygg om en ulykke skulle oppstå. Forsikringen dekker både medisinsk invaliditet og behandlingskostnader som følge av en ulykke. Du velger selv forsikringssum mellom kr 500 000 og 3.000.000.

Den eksklusive klokken du unnet deg. Kameraet du investerte i. Det flotte smykket du fikk. Bunaden du kjøpte til konfirmasjonen. Ting er kanskje ikke det viktigste her i verden, men enkelte ting koster oss litt mer å miste enn andre — både sentimentalt og materielt.
Har du verdifulle ting som du er ekstra redd for, kan det være lurt å kjøpe en verdisaksforsikring. Forsikringen gjelder uansett hvor du er i verden, og dekker tap, tyveri og nesten alle plutselige og uforutsette skader.

Vår beste bilforsikring har vilkårsgaranti og dekker blant annet:
– Motor- og elektronikk
– Uflaks- og interiørforsikring
– Taxi til jobb/barnehage om bilen stopper

Alle på to hjul er svært sårbare på veien. Velt, påkjørsler, ulykker. En sykkel er også lett å stjele. Du trenger en god forsikring. Motorsykkel-forsikringene våre er fleksible og vi anbefaler å sikre deg best mulig. Ikke la frykten for uforutsette hendelser ødelegge kjøregleden.

Det å eie en moped er både nyttig og morsomt, men som med andre kjøretøy følger det et ansvar med. Velg forsikringer som gjør at både du og mopeden din er sikret på beste måte. Du kan velge mellom tre mopedforsikringer hos oss. For hvert nivå blir dekningen litt mer omfattende.

Det er en fryd å dra på tur i en gammel og velholdt bil. Er du en av de heldige eierne av en vakker veteranbil, har du sikkert også erfart at det er dyrt.
Bensin, vedlikehold og pleie, garasjeleie – det kan fort bli en del kroner i løpet av et år. Vi kan tilpasse forsikringsdekningen og kostnaden utfra behovet ditt.
Har du en bil som har passert 30 år, er i god original stand og som du bruker av og til, er veteranbilforsikringen vår en god forsikring.

Fra telt og sovepose til bobil med egen dusj og do. Livet forandrer seg hele livet.
Uansett hvilken bobil eller campingbil du har, finnes en forsikring som passer deg.

Mange nyter sommeren på tur i campingvogn, eller bruker den som hytte og holder seg på samme plass fra år til år. Uansett er det lurt med forsikring. Campingvogn som står på fast plass kan også utsettes for skader.

Det å eie egen tilhenger er ofte veldig praktisk. Dessverre er tilhengere også et lett bytte for tyver, og det hender altfor ofte at noen blir frastjålet sin vare-, båt- eller bilhenger. Kjøper du en tilhenger, bør du derfor også forsikre den. Med brann- og tyveriforsikring og/eller kaskoforsikring blir uforutsette hendelser litt lettere å leve med økonomisk.

Trenger du mer info om hva de ulike forsikringene inkluderer?
Ta kontakt med oss.